T A N D H E E L K U N D E zoals je het niet kent..

Welkom bij DYOS!

Heb je een complexe mondsituatie, langdurig gebitsproblemen of een uitdagend behandelplan dat vraagt om een uitgekiende aanpak met persoonlijke begeleiding dan is DYOS iets voor jou! 

DYOS staat voor persoonlijke begeleiding bij de keuze voor de behandeling die het beste bij je past. Het ontwerpen, ervaren en evalueren van het gekozen behandelplan nog vóórdat we starten met de daadwerkelijke behandeling. Zo ben je in staat om het eindresultaat te kiezen voordat je aan het behandeltraject start.

DYOS staat voor Design – Your – Own – Smile

  1. Design | ontwerp je nieuwe glimlach met behulp van de nieuwste digitale technieken
  2. Your | visualiseer het eindresultaat met behulp van 3D modellen
  3. Own | maak je nieuwe ontwerp eigen, laat vrienden en familie meekijken
  4. Smile | realiseer je nieuwe glimlach volledig voorspelbaar zoals afgesproken

Of het nu gaat om je voortanden die niet mooi zijn, of dat je last hebt met kauwen, met DYOS los je het allemaal op!

Filosofie

In de 20e eeuw zijn er grote veranderingen in gang gezet op het gebied van tandheelkunde. Behoud van je eigen tanden en kiezen is de nieuwe norm geworden door betere zorg, meer preventie en aandacht voor voeding. Behoud van eigen tanden en kiezen op hogere leeftijd levert soms complexe situaties op als er jarenlang reparaties zijn uitgevoerd aan het gebit of slijtage is opgetreden door (extreme) functie. De originele vorm en stand van tanden en kiezen kan zelfs moeilijk te herkennen zijn door slijtage en verschuivingen.

Wij bieden de kans om je gebit duurzaam te restaureren waarbij de esthetiek en functie optimaal en duurzaam hersteld worden. Uniek aan deze benadering is het proces om tot het beste plan te komen. Gezamenlijk beoordelen we het ontwerp, visualiseren we de nieuwe glimlach en testen we het beste behandelplan nog voordat we starten met de behandeling. Dit wordt ook wel backward planning genoemd.

Behandeltraject

Commitment! Een DYOS behandeltraject ga je gezamenlijk aan. Zowel de patiënt of klant als de behandelaars kiezen bewust voor een samenwerking die enkele maanden tot een jaar kan duren. Vertrouwen in elkaar en een persoonlijke klik zijn daarom zeer belangrijk. Tijdens de behandelplanning is hier ook aandacht voor zodat we met een gerust hart starten aan de behandeling.

Bij de behandeling kunnen zeer uiteenlopende behandelingen worden ingezet om tot het gewenste resultaat te komen. Wij geloven in one stop shopping waarbij u op één plaats terecht kunt voor alle behandelingen. Snelle en duidelijke communicatie binnen het behandelteam bevordert een de voortgang van je behandeling, voorkomt overbehandeling en fouten.

Maak een afspraak om kennis te maken met ons team en om de mogelijkheden voor jou te bespreken.